Kedves Olvasó!

Itt találod a könyv ajándékait!

Fogadd szeretettel a könyvhöz kapcsolódó ajándékokat! Ezeket az anyagokat beépítheted mindennapjaidba a könyvben olvasottak szerint.  

Így készíts motivációs táblát útmutató

Egy motivációs tábla elkészítése számos előnnyel járhat, és segíthet abban, hogy a kitűzött céljaidat könnyebben elérhesd. Segít tisztázni és vizualizálni a céljaidat, így könnyebben koncentrálhatsz rájuk. Folyamatosan emlékeztet arra, hogy miért indultál el az adott úton, és segít fenntartani a motivációdat. Megmutatom, hogyan készíthetsz te is motivációs táblát!

Termékkatalógus-készítő kisokos

A termékkatalógus segít jobban megismerni a potenciális vásárlóknak a vállalkozásod kínálatát, és segít dönteni arról, hogy mely termékek vagy szolgáltatások felelnek meg leginkább a potenciális vásárlóid igényeinek. Egy jól elkészített termékkatalógus segíthet az értékesítésed növelésében és az ügyfélköröd bővítésében. Olvasd el, hogyan érdemes termékkatalógust készítened!

Tűnj ki a tömegből termék- és enteriőrfotók segítségével! - tippek és hasznos tanácsok

Hatéves saját márkaépítői tapasztalatból tudom mondani neked, hogy hihetetlen fontos értéke van a brandépítés során termékeink vagy szolgáltatásaink online jelenlétének egyaránt. A megfelelő képek használata nem csupán esztétikailag
teszi vonzóvá a vállalkozást, hanem hozzájárul a sikeres brandépítéshez és az eredményes marketingstratégiához is. 

Arra kértem Goda Barbara fotográfust, hogy mondja el nekünk, hogy mi mindenre érdemes
figyelnünk a termék- és enteriőrfotók elkészítésekor. Ezek az ötletek és jótanácsok segítenek neked abban, hogy jobb és vonzóbb fotókat tudj készíteni, és ezáltal sikereket érhetsz el a vállalkozásoddal.

© 2024 All Rights Reserved.