Gratulálok, sikeresen regisztráltál az online előadásra!

Ha már most elindulnál az önmegvalósítás útján, akkor a könyvet és a munkafüzetet érdemes beszerezned!

MERT SZÉP KÖNYV Önmegvalósítás örök fiataloknak 50 felett is

Ha úgy érzed, hogy változtatni kell az életeden, akkor eljött az idő az áttörésre! Kíváncsi vagy arra, hogyan válhatnak az álmaid valósággá? Foglalkoztat a saját márka építése?

Akkor ez a könyv NEKED szól.
Hiszek benne, hogy NEKED is sikerülhet!

Neked való a könyv és a munkafüzet ha:

Ezt mondják a könyvről, akik már olvasták...

dr. Kokas Edit Anna
dr. Kokas Edit Anna
mediátor, jogász
Read More
„Elolvastam. Őszinte leszek. Utálom az ilyen jellegű könyveket, kiráz tőlük a hideg. Megleptél, Ildikó – nem azért, mert nem feltételeztem, hogy jól írsz, hanem a téma – mint brandépítés – nem érdekelt – szóval megleptél, mert a MERT SZÉP-et egy ültömben elolvastam. Egy csomó mindent megtudtam Rólad is, az utadról. És szerintem egy kezdő vállalkozó vagy álmodozó számára is rengeteg inspirációt nyújthat. Abszolút megjelennek a könyvedben azok az értékek, amiket megfogalmaztál magadnak. Hiteles, őszinte, nyitott, kreatív és tanító. Kívánom, hogy jó sokan vásárolják. (Remélem, sok kép is lesz benne!) Puszi! Nagyon gratulálok!”
Werner Krisztina
Werner Krisztinaújságíró, szerkesztő, kommunikációs szakember, író
Read More
„Nagyon szerethető a könyv, pontosan azt a minőséget adja vissza, amit a személyiségedből megismertem. Fontos dolgokat tudtam meg az életed alakulásáról, és brand ide, brand oda, a legnagyobb érték Te magad vagy. Tetszik a pontos fogalmazásod, a tiszta gondolatiság és az őszinteség. A könyv hiteles és értékes, több mint tudás. Szerényen és tudatosan mesélsz, a fejezeteid építkeznek, kerekedik, rajzolódik a kép. Tetszik, hogy interakcióra buzdítod az olvasót. Összességében úgy jó, ahogy van. Gratulálok nagy szeretettel!”
G. Németh Katalin
G. Németh Katalinéletmód és táplálkozási tanácsadó
Read More
„Magam is vállalkozó vagyok, saját branddel, ezért (is) nagy érdeklődéssel olvastam a könyvet. A brandépítés egy hosszú folyamat, kemény munka – Ildikó ezen vezeti végig az olvasót, a saját élettörténetét is beleszőve. Nagyon magávalragadó, őszinte írás, a magasságokat és a mélységeket is bemutatja, ami kimondottan emberivé teszi a történetet. A sajátos világ, amely a MERT SZÉP márkanévhez kapcsolódik, nagyon sokrétű. A kreativitás, kifinomultság, igényesség jellemzi Ildikó összes munkáját a kézműves termékek készítésétől a szertartásvezetésen át a könyv írásáig. Hihetetlen lendülettel, energiával és derűvel csinál mindent, amibe belevág. Szeretettel gratulálok!”
Katona Bernadett
Katona Bernadettkineziológus
Read More
„Kedves Ildikó! Örömmel olvastam el a könyvedet. Nagyon izgalmas és inspiráló élmény volt olvasni a gondolataidat, a történetedet, szívből gratulálok neked! Különösen tetszettek a kérdéseid, amivel elgondolkoztatod az olvasót a saját vállalkozása kapcsán, és a felemelő idézetek. Nagyon sok sikert kívánok a könyvedhez! :)”
Baski Dávidnè Éva
Baski Dávidnè Évaspiritulàlis segítő, donitológus
Read More
„Csodálatos könyv, nagyon megfogott. Ajánlom minden olyan nőnek, aki kicsit is aggódik az idő múlása miatt:). A könyv és a szerző csodálatos példája, hogy az élet és az elmúlt évek eseményei (változó gazdasági környezet, covid járvány, karrierváltás) nem csak akadályok, sokkal inkább kihívások, melyekhez képesek lehetünk alkalmazkodni akár vállalkozóként akar alkalmazottként. Önéletrajzi példákon keresztül is megmutatja, hogy mennyi lehetőség rejlik érett nők számára is. Merni kell menni az álmaink után, és hinni magunkban. A munkafüzet igazi coaching tréning. A könyvben is feltett gyakorlati kérdések segítik az olvasót az önismeretben és a lehetőségek tárházát nyitják fel. Minden nőnek kötelező olvasmány.”
Potápi Rita
Potápi Ritavállalkozónői mentor és vizuális tréner
Read More
„Kedves Ildikó! Nagyon gyorsan olvastam el a könyvedet, mert gördülékeny szép stílusod van. Személyes hangvételű, és sok mindent elmond rólad és a benned mozgó erőkről. :-)”
Halász Emese
Halász Emeseíró, írómentor
Read More
„Amikor Ildikó megkeresett a könyvötletével, máris beleszerettem a könyvbe. Nagyon jó Ildikóval együtt dolgozni, mert igazi művészlélek, miközben alázatos a munkájával és másokkal is, és mindig a fejlődést tartja szem előtt. Igazi üzletasszony, vállalkozónő és kiváló író is. Nagyon örülök, hogy ismerhetem.”
Felkai Szilvia
Felkai Szilviamediátor és tréner
Read More
„Ildi, gratulálok! Befejeztem ! Minden perc öröm volt, amit a könyved olvasásával töltöttem. A MERT SZÉP márkaépítő munkafüzet átgondolt , összeszedett , önbizalomnövelő , fejlesztő, hiány- pótló ... és még folytathatnám a sort! Szerintem mi tényleg hasonlóan gondolkodunk az ÉLETRŐL. Köszönöm , hogy megtaláltuk egymást!”
Previous
Next

Ez a könyv útmutató az önmegvalósításhoz

 • Megtanít téged arra, hogy merd felvállalni önmagadat és a saját elképzeléseidet. Küzdd le a félelmeidet és az aggodalmaidat!
 • Segít abban, hogy merj élni, merj kiteljesedni, tudj kilépni a mélységből, és tudj felállni újra!
 • Konkrét, valós tapasztalatok segítségével mutatja meg, hogy hogyan válthatod valóra az álmaidat ötvenen túl is.
 • A könyv írója támogatást nyújt neked az önmegvalósítás rögös útján, és a saját márkád építéséhez ad értékes ötleteket és megoldási lehetőségeket.

Ki vagyok és miért írtam meg NEKED ezt a könyvet?

Frühwirth Ildikó

Úton járó ötvenes NŐ,

aki keresi, kutatja önmaga létezésének értelmét, lehetőségeit, korlátait.
aki igyekszik megvalósítani önmagát.
aki igyekszik megvalósítani az álmait.
aki nagy mélységeket és nagy magasságokat tud megélni.
aki már tudja, hogy az önmegvalósítás ideje jött el.
aki igyekszik jelen lenni minden egyes megélt pillanatában.
aki igyekszik minden – fizikai, lelki, szellemi – erejével tudatosan bánni a SORS által kiszabott életével.
aki már ötvenen túl tudja, hogy az egyik legdrágább – lehet, hogy a legdrágább – kincsünk az időnk.

A tanári közalkalmazotti létem mellett, ötvenen túl igyekszem megvalósítani másféle álmaimat is. Elhatároztam, hogy kipróbálom magamat a márkaépítők világában, márkát építek, ahogy manapság mondják: brandet. Most már tudom, hogy a saját vállalkozás működtetésének nemcsak szépségei vannak, hanem akadnak buktatói is jócskán, amelyeket kezelni kell. A brandépítés során megéltem sok-sok boldog pillanatot az évek alatt, de voltak kudarcok és elakadások is bőven. Úgy érzem, nagyon tanulságos öt év van mögöttem.

Célom, hogy a példámon keresztül inspirálni tudjak Téged is!

FrühwirthIldikó kép

Bónuszokat kapsz a könyv mellé

1) Így készíts motivációs táblát útmutató

Egy motivációs tábla elkészítése számos előnnyel járhat, és segíthet abban, hogy a kitűzött céljaidat könnyebben elérhesd. Segít tisztázni és vizualizálni a céljaidat, így könnyebben koncentrálhatsz rájuk. Folyamatosan emlékeztet arra, hogy miért indultál el az adott úton, és segít fenntartani a motivációdat. Megmutatom, hogyan készíthetsz te is motivációs táblát!

2) Termékkatalógus-készítő kisokos

A termékkatalógus segít jobban megismerni a potenciális vásárlóknak a vállalkozásod kínálatát, és segít dönteni arról, hogy mely termékek vagy szolgáltatások felelnek meg leginkább a potenciális vásárlóid igényeinek. Egy jól elkészített termékkatalógus segíthet az értékesítésed növelésében és az ügyfélköröd bővítésében. Olvasd el, hogyan érdemes termékkatalógust készítened!

3) Tűnj ki a tömegből termék- és enteriőrfotók segítségével! – tippek és hasznos tanácsok

Hatéves saját márkaépítői tapasztalatból tudom mondani neked, hogy hihetetlen fontos értéke van a brandépítés során termékeink vagy szolgáltatásaink online jelenlétének egyaránt. A megfelelő képek használata nem csupán esztétikailag
teszi vonzóvá a vállalkozást, hanem hozzájárul a sikeres brandépítéshez és az eredményes marketingstratégiához is.

Arra kértem Goda Barbara fotográfust, hogy mondja el nekünk, hogy mi mindenre érdemes
figyelnünk a termék- és enteriőrfotók elkészítésekor. Ezek az ötletek és jótanácsok segítenek neked abban, hogy jobb és vonzóbb fotókat tudj készíteni, és ezáltal sikereket érhetsz el a vállalkozásoddal.

Mennyibe kerül a könyv és a munkafüzet?

Alap csomag

1 db könyv előrendelése
6950 Ft
 • Azonnal megosztom veled a könyv online verzióját
 • Szállítási egyeztetés után postázom neked a könyvet
 • Online elérhető bónuszokat kapsz a könyv mellé
 • FIGYELEM! A munkafüzet önállóan nem megvásárolható!

Extra csomag

1 db könyv és 1 db munkafüzet előrendelése
9950 Ft
 • Azonnal megosztom veled a könyv online verzióját
 • Szállítási egyeztetés után postázom neked a könyvet
 • Szállítási egyeztetés után postázom neked a munkafüzetet
 • Online elérhető bónuszokat kapsz a könyv és munkafüzet mellé
 • FIGYELEM! A munkafüzet önállóan nem megvásárolható!

© 2024 All Rights Reserved.